Gelderblom Rotterdam

Gelderblom Rotterdam

onze worstmakerij

Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt door Hans en Ada van Leeuwen. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in hand en dat proef je!


slagers achterham

Onze alom geprezen slagers achterham wordt 4 jaar gemaakt in onze eigen Gelderblom worstmakerij. Die op recept exact zo gemaakt wordt zoals Harry van Orsouw dat vroeger altijd gedaan heeft, ambachtelijk, maar met de meest moderne apparatuur waardoor smaak en kwaliteit geborgd blijft.


Gebraden gehakt

Ook ons inmiddels vertrouwde gebraden gehakt komt uit de vakkundige worstmakerij van Gelderblom. Van de hoogste kwaliteit varkens en rundvlees tot de lekkerste kruiden en specerijen, alles wordt ambachtelijk voor u samengesteld en dat proef je.


lokale producten

Sommige bekende streekproducten blijven uit onze eigen slagerij komen. Stuk voor stuk lokale toppers die niet in ons assortiment mogen ontbreken en wij vol passie en vakmanschap voor u blijven maken.







Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.