Gelderblom Rotterdam

Gelderblom Rotterdam

onze worstmakerij

Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt door Hans en Ada van Leeuwen. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in hand en dat proef je!


lokale producten

Sommige bekende streekproducten blijven uit onze eigen slagerij komen. Stuk voor stuk lokale toppers die niet in ons assortiment mogen ontbreken en wij vol passie en vakmanschap voor u blijven maken.


slagers achterham

Onze alom geprezen slagers achterham wordt 4 jaar gemaakt in onze eigen Gelderblom worstmakerij. Die op recept exact zo gemaakt wordt zoals Harry van Orsouw dat vroeger altijd gedaan heeft, ambachtelijk, maar met de meest moderne apparatuur waardoor smaak en kwaliteit geborgd blijft.


Gebraden gehakt

Ook ons inmiddels vertrouwde gebraden gehakt komt uit de vakkundige worstmakerij van Gelderblom. Van de hoogste kwaliteit varkens en rundvlees tot de lekkerste kruiden en specerijen, alles wordt ambachtelijk voor u samengesteld en dat proef je.


Filet Americain

Onze filet americain is een topproduct! Elke dag vers gedraaid van biefstuk tartaar en met ons eigen recept.


Grillworst

Het onbetwiste vlaggenschip in onze slagerij zijn de grillworsten. Inmiddels zijn er vijf smaakvarianten. Allemaal met hun eigen smaaksensatie. Of je nu kiest voor naturel, kip of bijvoorbeeld grillworst met kaas; altijd proef je worst van de allerhoogste kwaliteit en met de beste verse ingrediënten en specerijen.

sambal-kaas grillworst

Een bijzondere is de sambal-kaas grillworst. Door de toevoeging van sambal zou je denken dat we hier met een heel pittig worstje te maken hebben, maar dit is niet het geval. In combinatie met de gesmolten kaas zorgt de sambal voor een extra bite en een ware smaaksensatie.