Gelderblom Rotterdam |
In onze slagerij vindt u eerste klas kwaliteits vlees.
Bent u op zoek naar iets speciaals? En u ziet het niet in onze slagerij, vraag gerust, het is vast wel bestelbaar.
Wat maakt het Quality rundvlees van Slagerij Gelderblom zo lekker? De malsheid en de fijnheid van het stukje vlees op je bord. Dat proef je af, of een koe ene goed leven heeft gehad. De rundvlees specialist vertelt: "We weten precies waar onze koeien vandaan komen. Daarmee kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Een goed en smaakvol stuk vlees begint niet in de pan, maar al op de boerderij waar de dieren opgroeien. Alleen het vlees van de beste koeien, die een goed leven hebben gehad, komen voor ons in aanmerking om te laten slachten. De kwaliteit merk je aan de malsheid van het vlees, het sappige. Goed op smaak en mager."
In onze slagerij vindt u varkensvlees dat uitsluitend van Nederlandse familiebedrijven komt. Deze boerderijen werken volgens de strenge criteria van de Keten Duurzaam Varkensvlees. Dit betekent extra aandacht voor het welzijn van de dieren en voor het milieu. Zo hebben de dieren genoeg leefruimte, schoon drinkwater en krijgen ze het beste voer. "Die kwaliteit proef je terug in ons vlees."
Wat maakt de Oma's kip van Slagerij Gelderblom zo lekker? De kuikens hebben een prima leven gehad. Dat betekent dat ze minimaal 56 dagen leven en het gaat om een langzaam groeiend ras.
"Met deze fantastische Oma's kip maken wij de mooiste en lekkerste specialiteiten en gerechten, allen met liefde en vakmanschap voor u gemaakt."
De kuikens krijgen elke dag vers graan, er is voldoende daglicht in de stal én genoeg scharrelruimte in een buitenverblijf. Het buitenverblijf is beschermd tegen warmte en regen.
Oma's kip is een tevreden kip en is daarmee de allerlekkerste kip!
Wij zijn uw specialist waar u vers lamsvlees kunt kopen. Lamsvlees/zuiglam is te herkennen aan de subtiele smaak, de malse structuur en de licht ziltige uitgesproken smaak. Lamsvlees is perfect geschikt om te bakken, braden, stoven of grillen. Wij geven u het juiste advies.
Door de specifieke smaak van dit lamsvlees heeft dit smaakvolle vlees weinig kruiden nodig. Wij adviseren altijd groene kruiden te gebruiken die de heerlijke smaak niet weghalen, denk aan bijvoorbeeld tijm, rozemarijn, oregano en basilicum.
Lamsbout • Lamskotelet • Lamsrack
Naast de unieke smaak en malsheid, is kalfsvlees ook nog eens gezond! Het is een mager vleessoort, vol met vitaminen en mineralen.
Kalfsoester • Schnitzel • Gehakt • Schenkel • Osso buco • Fricandeau (voor vitello tonato)
In onze slagerij vindt u ook een assortiment aan paardenvlees. Paardenvlees is veelal mager en bevat veel ijzer en vitamine B2. Vraag ons gerust naar de bereidingwijze om zo een heerlijk stukje paardenvlees op tafel te zetten.
Paardenbiefstuk • Paardenrookworst
Niet alleen in het wildseizoen, maar ook daarbuiten leveren wij op bestelling diverse soorten wild en gevogelte.
Fazant • Parelhoen • Hertenbiefstuk